DisclaimerInhoudsrechten

Hoewel deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt onderhouden kunnen gebruikers van de Everstijn site geen rechten ontlenen of aanspraak maken op de juistheid en volledigheid van de inhoud. Bij het gebruikmaken van hyperlinks (doorverwijzingen naar andere websites) aanvaardt Everstijn Intermediair geen enkele aansprakelijkheid voor de geboden informatie op deze sites. Ook aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die daardoor kan ontstaan.

Privacy

Wij respecteren uw privacy zeer en zullen er dan ook op toezien dat de communicatie en gegevensuitwisseling met onze sitebezoekers zo veilig mogelijk gebeurt. En als intermediair houden wij ons dan ook aan de privacywetgeving en de regels die de Verzekeringskamer heeft opgesteld.

Copyrights

Op alle teksten en beelden in deze internetsite berust het copyright bij Everstijn Intermediair. Dit houdt in dat er niets aan de complete inhoud van onze site mag worden veranderd en dat er niets zonder toestemming van Everstijn Intermediair uit mag worden gekopieerd.